Dagens ( Pojken och Ängeln 2006-04-12 12:41)

Okej tänkte dela med mig av en sak som många tyckt om på min "blog på pea" :)

Pojken och Ängeln 2006-04-12 12:41

dyster morgon , dysterna natt, dystra dagar ingenting glatt. Plötsligt ett ljus hmm vi tar de så här,

P; Men nej vad ser jag en ängel med ljuset från Gud , en ängel som jag kommer älska livet ut den vackraste av dom alla , vackra ängel vill du bli min ?

Ä; Pojke lilla den dagen jag kan flyga igen kommer jag flyga härifrån vare sig jag älskar dig eller ej , jag kan inte stanna jag måste gå.

P; Du svarade inte på min fråga ; /

Ä; Jag må vara vacker , vackrare än dem alla men det finns ett inre , det finns en själ , det finns en flicka instäng i detta helvete.

P; Men ängel lilla inte får du väl säga sådana ord och om du är instängd kommer jag befria dig.

Ä; Det kommer inte hjälpa mig lilla pojke

P; Du kommer bli fri , ingen smärta , inga känslor det lovar jag dig jorden är en kul plats att leva på ett vackert hem.

Ä; Men det är förbjudet för mig att vända min rygg mot min skapare.

P; OM han inte förstår att det är för kärlek och om han inte förstår dig , då kanske han inte är en sån bra skapare och då kanske du inte borde lita på honom , då kanske han är falsk.

Ä; Då säger vi så , GUD JAG VILL LEVA PÅ JORDEN

G; Men lilla ängel det kan du inte han ljuger , han är falsk , han är från djävulen.

Ä; Om det det nu är sant , då kommer jag få brinna i helvetet , men jag kommer veta att han funnits där för mig och att han finns där för mig.

G; Lilla ängen du vet inte vad du gör , men man lär sig av sina misstag.

Gud tog bort ängels vingar och gjorde nått fan vet jag jag var inte där (a) Ängeln var en vanlig flicka så att säga.

P; Jag älskar dig inte , jag vill bara krossa ditt hjärta , våldta din själ och leka med dina känslor, Lilla vackra korkade ängel titta omkring dig , jorden är inte säker det händer för mycket och det kommer tära sönder dig.

Ä; Gud hade rätt ? 

P; Ja ängel MEN JAG TROR INTE PÅ DIN JÄVLA GUD JAG TROR PÅ DJÄVULEN. Du borde inte bo i himlen du borde inte vara en ängel , du lekte med mig sa att du älskade krossade mitt hjärta och SEN BLIR DU EN JÄVLA ÄNGEL HUR FAN TÄNKER DIN GUD ?!!?

Ä; Jag bad om förlåtelse , jag sa förlåt till dig den ända synden jag hade gjort var just den pojke lilla men inte för dig och det kan jag inte ändra på men om jag kunde så hade jag gjort det.

P; Det är försent .

Sen tog pojken fram en kniv och skar på ängla barnet , pojken var arg men ändå sårad , han tog ut hennes hjärta men hon levde än ?

Ä; Jag älskade dig , jag älskar dig men det är din ilska jag avskyr .

Pojken tittade på den stackars lilla flickan som höll på att dö , var det värt det ?

 


Dagens ( Look back at old times top 3 )

okej ni kanske undrar lite mer om mig :) så jag snodde massa saker från min "blog på pea" :P så här kommer det :) mm jag vet att det mesta e jätte skumt men ja va sån :P

1. Cäämii&Säämii in da datasalen 2007-02-08 14:34
dödududödudu , ohh falukorv o köttbullar , sockervaddmedlitekladd , OH OH OH OH YEAH! dödududödudu , kaffe o socker e mycket gott till mycket smör , smöret i röret kan funka när det dunkar FÖR KYCKLINGSTRULÄRKULTILLJUL och fisk korv är gott mä lö , OH OH OH OH YEAH! Banener i pyjamas funkar med apelsinträd , när det blir vinter vandrar man i snön och åker ut me båt i is , YEAH YEAH YEAH OHHHHHHHHHH! för sockervadd är gott med kladd och kycklig ät syssling.

-V- 2007-08-25 00:26
Girls in RED wanna do it in bed
Girls in BLUE wanna do it with two
Girls in WHITE wanna do it all night
Girls in BLACK wanna do it in the back
Girls in SWEDEN wanna do it  HELATIDEN 


3. Lite menningar som kom ut lite fel ;P 2005-06-19 16:58
1.vi ska försöka ha sex liv.
2.ja ville ju att kissarna skulle vinna.
3.hoss mammas mamma.
4.ja e inte 12år ja e bara 92a som inte fyllt år.
5.jag ville ju ligga med dig.
6.får ja sova över dig?

1 = ett spel somjag och sofia spelade, så hade man 6 liv asså hunden hade det innan han dog då. så sofia bara vi ska försköka ha sex liv hela spelet ut typ.
2 = de skulle vara ja ville ju att killarna skulle vinna. de va melodifestivalen för några år sen.
3 = de ska fan vara hossss morrrmorrr inte mammas mamma :S
4 = hahahahah ,P
5 = asså, asså sofia menade ju typ jag vill ligga bredvid dig typ.
6 = ja o barbara skulle planera helgen så skulle hon säga får ja sova över hosss dig men råkade säga får ja sova över dig.


KOMMER MED MER SKIT SEN ,P
HA DE BÄST NÖRDAR.


pössz ,... // Caaamiii

( Me and my stuff )

okej jag tänkte kan visa er lite grejer :D XD
like this :)

ni kanske kan gissa vad det är ? XD mm tillhör badrummet :P mitt skåp :D vi kan väl börja uppe ifrån vänster :P där har jag några pads xD från ica lr vafan d e :P bryr mig inte vare e för "märke" d ska ju ändå använad o slängas o d e alla lika bra XD sen har ja hairs polisher xD mm för mitt hår :P så d blir bra sen schampoo därifrån oxå:P o sen en body scrub som jag älskar :D:D den e så himla bra asså och skön och luktar gott vet inte vart den e köpt xD
Sen i mitten har vi nivea eyemakeup remover skit bra :) men min mascara måste man ändå tvätta bort me varmt vatten Nivea saken kan man köpa på t.ex H&M där ja köpte min xD sen har vi samma sak fast ett annat märke minns inte vad den heter :P :) den e oxå bra och stor xD sen mina clearasil pads AS BRA :D fungerar underbart tror oxå mankan köpa d på H&M annars apoteket tror jag vene xD sen Basiron :P funkar väl för vissa och det funkar för mig ibland :P men den e oxå bra :) sen L'oreal pure zone den e jätte bra kan rekomendera den finns o köpa på H&M den med :) sen neutrogena visbly clear älskar den så himla mycket :) gör huden mjuk och skön :) funkar utmärkt kan köpas på apoteket o så vichy tvålen ? XD hahah :P apoteket den är oxå bra men kom ihåg att inget funkar om man slarvar liksom :)
Sen underst har vi Hexident hade prob med tandköttet innan :/ så ja fick köpa den xD känns onödigt för att den inte används längre men d köper man inte hur som helst man ska kolla med tandläkaren först men finns på apoteket ... VASELINE :D d ända ja kan använda på min kropp när den e torr eller så xD tål inget annat typ hahah xD minns inte vare heter med öron "pads" säger vi hahah xD från H&M o så sen min tandborste som ska slängas för ja har en ny xD så har vi munskölj vaderccum typ ? :P vene om ja stavat rätt haha finns på ica och sånt :) 27 eller 28kr :)
och så här blev håret näre blev fixat helt nöjd :)hare bra pössz ,.. // Caaamiiii

Dagens .... ( sööötiiis )

okej med detta tänker jag inte på utsidan :P
okej det är alltid ett plus för o va en sötis :P
men syftar ju på insidan HAHA XD mm :P
aja jag valde denna lilla saken för att han är as rolig :D
snäll underbar och får mig att vara glad :)
han stöttar mig och om jag mår dåligt så finns han där för mig :)
alltså betyder denna personen mycket för mig :)
tror att många av er kan gissa sig fram till vem det är :)

JOHAN :D

 

en old bild typ men han ser så skojsig ut på den :D:D nu får jag min hämd (A) :D hahahha :) puss sööötiiis ... hare bra ni andra :)

pössz ,... // Caaamiiii

today :D

okej som ni nog alla vet vid nu så ska jag och sami åka ner till skåne :) så vi åker ner imon :/ fan kommer sakna er :D:D hahaha :P men så fort jag kommer till lund eller har en data på annat sätt lovar jag att berätta vad som hänt och så :) sami åker hem den 4juli och jag kommer ju vara där tills typ 20 eller senare :) ska bli as kul :) mycket shopping hoppas jag på men då kanske man inte borde ta med sig så mycket kläder ? :/ men jag har verkligen inte med mig mkt :O men man kanske borde ta med sig lite mindre ändå :( sånt som man verkligen inte kommer behöva :'( buhu ... ne skit i d får väl köpa en ny väska hahah :D:D

ska träffa sami i slussen kl 3 så alla kan väl komma dit (A) haha jag skojar xD :P så ska vi dra te stan och fixa B o sen ska vi kolla rean tror jag :D:D haha aja
pössz ,.. // Caaamiiii

Topp 5 ( Stylebystar )

1. Blue Baby Doll Dress 499

 

Jag ÄLSKAR denna klänningen :D:D love baby doll dresses :) mm I do :) denna är väl ändå ett måste :O jag ska iaf köpa den :D passar ju perfekt till sommaren och alla sköna stunder ;)

 


2. Bow Top/Dress 349kr
Söt topp men som även kan bäras som klänning. Helt underbart tyg och underbar färg :) används överallt och när som helst ? ;) so glamour

 

 

 

3.Blue Cross Dress 349kr
Denna klänningen behöver man inte säga mycket till passar till alla årstider och för fester , allt möjligt ;)

4. Beige Doll Dress 599kr

 

Klänningen är inte i strechmaterial, perfekt till sommarfesten  och snygga broderidetaljer :)

 

 


5. Grey silver chain top 199,00 kr

 

Tycker denna är mycket fin med den öppna ryggen och silverkedjan runt halsen och såklart knutdetaljen på ryggen :) underbart och till ett bra pris :)

 

Gå in på /www.stylebystars.com vetja ;) några andra som köpt klänningar därifrån är bland annat Natcha Peyre och Isabella Löwengrip :)

pössz ,.. // Caaamiiii

We love ; Betsey Johnson

och jag har fallit för Betsey Johnson ... hon är en helt underbar designer och jag ÄLSKAR kläningar nu för tiden :D och skor (A) och hon gör helt underbara saker ... så nu kommer 3 dresses jag diggat :) och ett par skor som jag älskar :) gå in på www.betseyjohnson.com och köp dig en dress and some shoes ;) totalt värt det

1. Evening Rose Garden Strapless Dress $425 white
Jag tycker att den ser riktigt söt ut :D helt underbar ska lätt köpa en sån :D:D ett mycket bra köp liksom ;)

2.Geometric Eyelet Dress $ 395 aqua
Den här är helt underbar och visst alla Betseys saker är ju underbara typ :D men jag älskar denna och de fina linjerna och hur allt är sytt helt underbart och perfekt och klart något som man kan ha till efst eller för vardagen :)

3.Baylee Slip Ons w/ Anchor $ 60 white & pink
De här skorna är ju helt underbara och har en så söt och gullig baby doll look till sig men de kan ju oxå vara häftiga och raw omman har kläderna för det... allt handlar om att välja rätt helt enkelt ;) men jag ska lätt beställa dessa :)

4.Evening Teen Vogue Strapless Sequins Dress $425 black
jag diggar hur hon har blandat dessa färgerna och skapat en mega häftig och snygg kläning verkligen något man vill ha men jag älskade verkligen den vita :D har tyvärr inge bild på den :/ men som sagt gå in på hemsidan så kan ni nog se :)


En annan av Betseys skapelser jag fallit för är helt klart hennes solglasögon :D:D


1.Snow Leopard Sunglasses $85
Varför jag valde dessa är rätt lätt att säga före första älskar jag färgerna :D före andra xox betsey märket och de tredje formen :) helt underbara

2.Vintage Frame Sunglasses $65
Vintage är verkligen inne nu och jag är en älskare av alla kläder och så. Dessa tycker jag känns helt underbara och ser helt underbart fina ut kommer ju lätt matcha till det mesta :)

3.finns även i Name Plate Sunglasses $65
Dessa är väl mer ett par ganska basic men har en viktig del som gör dem till så mycket mer :) love it

4. Bow Hinge Sunglasses $85
Dessa är ju heeelt underbara jag menar kolla bara :D något nytt liksom och finns även i svart :) underbart måste köpa dessa :D:D

5.Gingham Sunglasses $85
Dessa är ju coola och har den där xox betsey och coolt mönster oxå :)

Och om ni inte vet hur mycket $1 är så är det typ 6kr så här är ett t.ex $450 gånger 6 = 2700kr och handlar man för mer än $100 så får man gratis frakt hem alltså 600kr :) och nu är det massa saker som är på rea så gå in på www.betseyjohnson.com och köp nått fint haha :D

hoppas ni gillade detta inlägget :)

pössz ,.. // Caaamiii

back in blogg

okej inne nyss på msn och då fråga frida om ja slutat skriva o ja sagt att ja haft mkt o göra o hon sa att de e kul o läsa det... för er som fortfarande läser min blogg och tkr det är kul och läsa så ska jag skriva d här sista dagarna jag är i stockholm :) för jag ska nämligen till Skåneland med Sami :D:D vi har längtat i ett år och nu är jag super glad och vill verkligen vara där :D
Nu är det så att jag har haft skolavslutning :) den 13 Juni var det .. det var nice och jag ville nästan gråta men det höll på så länge så jag fick damp haha :D Simon smaschade sönder sin ros och alla sa att d kunde ta den om han inte ville ha den xD
Det har hänt mkt sen senast... har väl inte köpt super mkt sen senast men har väl kanske 6 nya saker eller nått och ny frilla som jag är mycket nöjd med :) hm vad mer har hänt?:P Sami har fått sitt Wii hahah xD
Jag är fort ihop med Marcus Ryden :) men som ni vet så gillar jag verkligen killar och em killar gillar mig HAHA :P så d finns ju ett par andra med xD som johan :D guuu han e så rolig o snacka med helt underbar :)
Henki, bestu osv osv :)
sen har jag skaffat tagged eller jag har blivit mer aktiv på tagged :P så har jag playahead, facebook, bilddagboken, lunarstorm, snicksnack,snuttis, kamrat, blogg(A) , msn , massa annat som jag inte kommer på just nu så ni förstår jag älskar the internet :D:D hahaha :P
jag kommer vara borta i typ 2 veckor tror jag ... åker efter den 26 :) ska försöka att blogga nere i skåne men pappa har inte data så det blir lite svårt :/ men min moster i lund har :) lovat nu att blogga en himla massa innan jag åker hahah :D men deet får bli imon har inte mkt tid idag :D xD ska typ dra och lägga mig nu asså 8-|
pössz ,.. // Caaamiii

inköp

det har inte vart mycket inköp på senaste pengar har gått till kebab på I love Kebab VÄRLDENS BÄSTA STÄLLE :D as goda pommes dricka och kebab ;D rekomenderar det stället starkt ... men det har väl kommit in lite nya saker :O

1. L'oreal Pure Zone ... den är riktigt bra asså :D

2. Köpt på H&M rymmer jätte mycket saker så har man mycket smink eller så borde man ha en haha :D kostar bara 49.50 eller vad det var.

3. Skor från belle sååå söööta :D hade velat ha de svarta men har så många svarta skor och d vita va lite för starka för mig så hon sa att jag skulle ta de mörk blåa. De pssar riktigt bra till bland annat Jeans :) 199kr tror jag att det var eller 299kr på Belle

4. Så köpte jag ett par solglasögon på H&M för det var värsta rean i stan och de kostade liksom bara 30kr :O har ingen bild på dem :P

pössz ,... // Caaamiiii

vila!!!!!!!

min dator har varit riktigt knass de senaste dagarna jag vet inte vad som är fel den bara fuckar ur hela tiden ... haha ska försöka laga den så gott jag kan så fort jag kan ... idag ringde min kusse från Gorgia mig kändes riktigt najs var så himla längesen man snackade med henne... nu sitter jag och bara glor lite fick äntligen mobilen att samarbeta med dator oxå :P haha jag behöver verkligen sova... men ändå så har jag ganska mycket arbete att göra och skicka in och mejl att svara på och allt sååånt så jag kommer inte få vila så mycket... försökte göra det men blev störd typ 3-4 gånger så blev inte mycket vila ändå... idag har dagen annars varit helt okej vi hade världens längsta jobbigare no-prov ever men Dag är så duktig på att göra saker jobbiga så man blev ju inte förvånad exakt :) det var däremot inte svårt bara väldigt skumt haha :P  men ska fixa lite saker nu ciao!
pössz ,.. // Caaamiiii

omg

jag har inte bloggat på jag vet inte hur länge :O

sorry har inte haft så mycket tid eller jag vet inte :/ betygen sätts liksom på torsdag så jag vill hinna göra klart allt jobb som är kvar så jag kan slappa de sista dagarna :) fattar inte varför vi inte kan sluta tidigare än de vi gör känns så knassigt, jag vet inte ens om någon orkar läsa min blogg längre eftersom att jag inte uppdaterat den på länge :/  det finns inte mycket att berätta om idag om jag ska vara helt ärlig har bara pluggat och ska fortsätta plugga :) i fredags sov ja över hos sami och i lördags kom jag hem igen så snackade jag bara med marcus typ hela dagen ... kändes skönt att bara slappna av en stund och så :) fast vi bråkade mycket haha :P men det är sånt som löser sig :D idag blir det nog många blogg inlägg :) så måste ja får naglarna fixade :/ vet inte om jag pallar fixa det själv haha :P på månad ska jag stanna kvar i skolan och fixa lite saker tisdag hoppas jag att jag och sami drar och shoppa :D på torsdag ska jag på "dejt" med Joel och Ralle blir nog shopping då med HAHA :D vet inte vad mer som händer denna veckan hoppas på att det blir skoj under helgen :D skulle va as nice me lite party ;) men ni får ha det så bra

pössz ,... // Caaamiiii

RSS 2.0